Zhou Artsenpraktijk voor Acupunctuur
Lid NAAV
Lid NAAV
over onze praktijk

Artsenpraktijk voor Acupunctuur en Fytotherapie is een praktijk waar de patiënt door reguliere en Chinese Geneeskunde wordt behandeld. Drs. Mw. W. Zhou is de verantwoordelijke arts van deze praktijk. Wij analyseren zo aandoeningen niet alleen op lokaal niveau, maar brengen deze ook in verband met het geheel. Hierdoor stellen wij bepaalde diagnoses al in het begin stadium van een ziekte, terwijl de ziekte pas later wetenschappelijk aantoonbaar wordt voor andere specialismen. Sinds 1995 werken wij meer op het gebied van preventieve geneeskunde. De patiënten krijgen niet alleen behandelingen, maar ook voedings-, gedrags- en levensadviezen mee. Hiermee proberen wij mensen te helpen om ziekten te voorkomen met natuurlijke methodes, waardoor mensen minder medische hulp en medicijnen nodig hebben. Mw. Zhou werkt al jaren samen met haar collega’s waaronder huisartsen, reumatologen, homeopaten, fysiotherapeuten en chiropractoren in regio Utrecht. In de afgelopen jaren zijn al enkele tienduizenden patiënten succesvol door haar behandeld.

Met haar 36 jaar werkervaring kan zij de patiënt meestal bij de eerste consult gelijk vertellen of acupunctuur geschikt is. Als acupunctuur en/of Chinese fytotherapie weinig resultaten kan bereiken voor bepaalde ziekte/klachten, dan hoort de patiënt dat ook tijdens het eerste consult.

Mw. Zhou is gespecialiseerd in acupunctuur en Chinese kruiden therapie. Wij bieden geen Tuina massage of massage in onze praktijk.  

 Homeover onze praktijkacupunctuurartsindicaties en behandelingpatiënteninfocontact